" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" Welcome to my bittersweet diary "

We can chatting here

<>




Contest Blog Paling Superb!}
Wednesday, June 1, 2011 | 10:21 AM | 2Comment



Salam. Belum sarapan dah bukak laptop.. Entry kali ni pasal contest blog paling superb. Superb ke?? Dah la berat. heheh...Twill juz copy sebab nak cepat pasal nak masak pulak lepas ni...

Ni bannernya..

KLIK UNTUK TERUS KE CONTEST



Syarat2nya..

Syarat-Syarat penyertaan :
1. Buad satu entry di blog anda dengan tajuk, "Contest Blog Paling Superb !"
2. Tuliskan syarat2 penyertaan di entry itu.
3. Letakkan banner di entry dan sidebar and make sure korang link kan teros ke entry contest ney.
4. Korang wajib follow blog Jaja and Jojo
5. Korang wajib "like" fanpage ini
6. Bila dah buad entry, sila letakkan link korang tuhh dkt komen Jaja taw. Komen kat Jaja pnye entry contest jek. Kalo komen dkt Jojo pnye susah takot ade tercicir.
7. Tag 3 rakan anda dan pastikan dia ketahui pasal contest ini
8  Pemenang akan dipilih berdasarkan undian
9. Hanya satu pemenang akan dipilih
10. Contest akan berlangsung dari 9 April 2011 sehingga 18 Jun 2011
11. Siapa yang tidak follow blog Jaja and Jojo, penyertaan korang tidak akan dilayan



Tag-


KLIK UNTUK TERUS KE CONTEST



Syarat2nya..

Syarat-Syarat penyertaan :
1. Buad satu entry di blog anda dengan tajuk, "Contest Blog Paling Superb !"
2. Tuliskan syarat2 penyertaan di entry itu.
3. Letakkan banner di entry dan sidebar and make sure korang link kan teros ke entry contest ney.
4. Korang wajib follow blog Jaja and Jojo
5. Korang wajib "like" fanpage ini
6. Bila dah buad entry, sila letakkan link korang tuhh dkt komen Jaja taw. Komen kat Jaja pnye entry contest jek. Kalo komen dkt Jojo pnye susah takot ade tercicir.
7. Tag 3 rakan anda dan pastikan dia ketahui pasal contest ini
8  Pemenang akan dipilih berdasarkan undian
9. Hanya satu pemenang akan dipilih
10. Contest akan berlangsung dari 9 April 2011 sehingga 18 Jun 2011
11. Siapa yang tidak follow blog Jaja and Jojo, penyertaan korang tidak akan dilayan



Tag-
Miss Purple
Alynn
Afina


newer post older post